Yritysesittely

Nordic Security Service Ltd Oy on suomalainen yksityisetsivätoimisto ja vartioimisliike, joka on palvelee asiakkaitaan luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti. 

Yksityisetsivätoimiston perusti vuonna 1984 Markku Savolainen, joka edelleen toimii yrityksen senior konsulttina.

Nordic Security Service Ltd on luotettava kumppani niin liike-elämän kuin yksityisten ihmisten turvallisuusratkaisuissa. Teemme ratkaisut itsenäisesti emmekä kuulu turvallisuusalan konserneihin.

Yli 30-vuotinen kokemus yhdistettynä moderniin tiedonhankintaan ja sen analysointiin tuottaa asiakkaillemme turvaa ja vastauksia heitä askarruttaviin kysymyksiin sekä auttaa heitä ylläpitämään ja kehittämään omaa palvelukonseptiaan. 

Tarjoamme yksityisetsivä-, vartointi-, henkilösuojaus- ja tiedustelupalveluita.Työntekijämme ovat tarkkaan valittuja henkilöitä, joiden ammattitaidon ylläpitämisestä ja kehittämisestä yritys vastaa omalla koulutusohjelmallaan.

Tuotamme myös turvallisuusalan koulutuspalveluita  yrityksille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.

 

 Nordic Security Servicellä  on Poliisihallituksen myöntämä vartioimisliikelupa sekä Poliisihallituksen hyväksymä vastaava hoitaja

 

 Nordic Security Service kuuluu Suomen Yksityisetsivä- ja Lakitoimistoliitto ry:hyn. Yksityisetsivätoiminnasta meillä on yli 30-vuoden kokemus.

 

  Käytämme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -palvelua.
  Täytämme tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet sekä noudatamme kuluttajasuojalakia