Yritysesittely

Nordic Security Service Ltd on vuonna 1984 perustettu yksityisen turvallisuusalan palveluyritys. Yli 30-vuotinen kokemus yhdistettynä moderniin tiedonhankintaan ja sen analysointiin tuottaa asiakkaillemme turvaa ja vastauksia heitä askarruttaviin kysymyksiin sekä auttaa heitä ylläpitämään ja kehittämään omaa palvelukonseptiaan. 

Kansainväliseen henkilöstöömme kuuluu mm. turvallisuusalan esimiehiä ja kenttähenkilöitä, ammattisotilaita, turvallisuusalan kouluttajia jne., joten kenttätyössä on aina kokenut ammattilainen olipa kyseessä sitten vartiointi-, yksityisetsivä-, henkilösuojaus- tai tiedustelu toimeksianto. Työntekijämme ovat tarkkaan valittuja henkilöitä, joiden ammattitaidon ylläpitämisestä ja kehittämisestä yritys vastaa omalla koulutusohjelmallaan.

Tuotamme myös turvallisuusalan koulutuspalveluita  yrityksille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.

 

 Nordic Security Servicellä on Poliisihallituksen myöntämä vartioimisliikelupa sekä Poliisihallituksen hyväksymä vastaava hoitaja

 

 Nordic Security Service kuuluu Suomen Yksityisetsivä- ja Lakitoimistoliitto ry:hyn. Yksityisetsivätoiminnasta meillä on yli 30-vuoden kokemus.

 

  Kuulumme Suomen Vahvimpiin.

 

  Käytämme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -palvelua.
  Täytämme tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet sekä noudatamme kuluttajasuojalakia