Koulutukset

Olemme jakaneet koulutukset kuluttajille suunnattuihin ja yrityksille / ammattilaisille suunnattuihin koulutuksiin. Valitse alta koulutus josta haluat lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan!

Voit kysyä lisätietoja koulutuksistamme yhteydenottosivun kautta. 

Kuluttajakurssit

Naisten itsesuojelukurssi

Haluatko oppia toimimaan turvallisemmin yllättävissä uhkatilanteissa?

Naisten itsesuojelukurssi antaa kattavat työkalut stressaavien uhkatilanteiden selvittämiseen yllättävissä elämäntilanteissa työssä ja vapaa-ajalla. Kurssi sopii siis kaiken ikäisille ja kuntoisille naisille.

Kesto 4 tuntia / Hinta 79€ / hlö (sis.alv) Koulutuspaikka: Vantaa    Koulutuspäivä:  Lauantai 14.04.2018 klo 10-14

Ilmoittaudu nyt!

Turva-alan kurssit

TCCC - Tactical Combat Casualty Care

TCCC jakautuu kolmeen eri taistelu- / kenttäolosuhteissa annettavaan hätäensiapuun - ensiapu tulen alla, ensiapu tulelta suojassa sekä ensiapuun evakuointitilanteessa.

Vihollisen tulituksesta, lääkintämateriaalien rajallisuudesta, suurista potilasmääristä tai tappioista huolimatta tehtävä haavoittuneiden hoitaminen on todistetusti vähentänyt vammoihin menehtyneiden määrää radikaalisti 2000-luvun konfliktialueilla.

Koulutus muodostuu yleisimpien kenttäolosuhteissa hoidettavien vammojen tunnistamis- ja hoitokoulutuksesta.  Kurssin aikana opiskelijat perehdytetään ampuma, sirpale, palo- ja painevammojen hoitoon oikeilla välineillä. Koulutus koostuu teoria- ja käytännön osuuksista.

Kurssi soveltuu kaikille turvallisuusalalla työskenteleville, ampuma-aseiden kanssa työskenteleville, kriisimaihin työtehtäviin matkustaville sekä harrastelijoille jotka haluavat saada ammattimaista oppia.

Koulutuksen hinta 119 EUR (sis.Alv 24%)    Koulutuksen laajuus: 8 h  sisältäen käytännön harjoituksia ja teoriaa  Koulutuspaikka: Vantaa   Aika: la 19.05.2018 klo 9- 17

Ilmoittaudu nyt!

Henkilösuojauskoulutus

Kansainvälistä henkilösuojauskokemusta omaavat ammattilaisemme kouluttavat sekä teoria- että käytännön osuudet. Koulutukseen sisältyy mm. taktinen ammuntakurssi.

Kysy tarjousta yrityksellesi!

Ilmoittaudu nyt!

Työ- ja harrastusvälinekoulutus

Täysin räätälöity koulutuksemme voi sisältää useita eri osa-alueita, kuten voimankäyttövälineiden käyttö-, huolto- ja varustekoulutukset. Selvitetään yhdessä tarpeesi ja tahtotilasi, jonka jälkeen rakennamme juuri sinulle sopivan koulutuksen. 

Ilmoittaudu nyt!

Ammattilaiskurssit

Voimankäytön kertauskoulutus

Lakisääteiset vuotuiset kertauskoulutukset oikeuttavat voimankäyttövälineiden kantamisen sekä ylläpitävät vartijan voimankäytön taitoja.
Kesto 8 tuntia / Hinta 140 € / hlö (sis. alv)

Ilmoittaudu nyt!

Voimankäytön yleinen osa

Tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Antaa oikeuden kantaa käsirautoja ja vinyylipatukkaa työtehtävissä sekä kelpoisuuden suorittaa voimankäytön erityisiä osia, kuten kaasusumutinkoulutuksen.
Kesto 6 tuntia / Hinta 60 € / hlö (sis. alv)

Ilmoittaudu nyt!

Kaasusumutinkoulutus

Tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Vaatimuksena voimankäytön yleisen osan suorittaminen.
Kesto 5 tuntia / Hinta 100 € / hlö (sis. alv)

Ilmoittaudu nyt!

Teleskooppipatukkakoulutus

TKP koulutus on tarkoitettu vartijoille ja järjestyslain mukaiselle järjestyksenvalvojille. Antaa oikeuden kantaa teleskooppipatukkaa työtehtävissä. Osallistumisen edellytyksenä on vartijakortti ja voimankäytön yleinen osa hyväksytysti suoritettuna.
Kesto 5 tuntia / Hinta 100 € / hlö (sis. alv)

Ilmoittaudu nyt!

Vartijan ampuma-asekoulutus

PERUSKURSSI
Koulutus on tarkoitettu vartijoille, jotka työskentelevät henkivartija- ja arvokuljetustehtävissä sekä korkean riskin omaavissa vartioimiskohteissa (ydinvoimalat). Osallistumisen edellytyksenä: vartijakortti sekä hyväksytysti suoritettuina voimankäytön yleinen ja erityinen osa.
Koulutus koostuu teoriaosuuksista sekä käytännön harjoitteista, jonka jälkeen suoritetaan näyttökoe.
Kesto 24 tuntia / Hinta 750 € / hlö (sis. alv)

VUOSITTAINEN KERTAUSKURSSI
Osallistuminen kurssille edellyttää hyväksytysti suoritetun vartijan voimankäytön kertauskoulutuksen. Ampuma-asetta saa kantaa ainoastaan vartija, joka on osoittanut vuosittain, että hänellä on riittävä ampuma-aseen käsittelytaito ja ampumistaito.
Kesto 8 tuntia / Hinta 250 € / hlö (sis.alv)

SYVENTÄVÄ KURSSI
Kurssi koostuu harjoitteista jotka kehittävät vartijan ampuma-aseen käsittelyä. Kurssin suorittaminen oikeuttaa osallistumisen ammattikouluttajien ohjattuihin harjoituksiin.
Kesto 1 päivä  / Hinta 200€ / hlö (sis.alv)

NORDIC SECURITYN OHJATUT HARJOITUKSET
Harjoitusohjelma jaetaan jäsenille.
Ota yhteyttä

  

Ilmoittaudu nyt!

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Tarkoitettu niille jotka haluavat toimia järjestyksenvalvojana esimerkiksi yleisötilaisuuksissa, ravintoloissa, kauppakeskuksissa tai esimerkiksi isoissa julkisissa tapahtumissa.

Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin.
Kesto 32 tuntia / Hinta 180 € / hlö (sis. alv)

Ilmoittaudu nyt!

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Koulutuksessa kerrataan keskeistä lainsäädäntöä, harjoitellaan voimakäyttöä sekä annetaan muuta järjestyksenvalvojan työssä tarvittavaa faktapohjaista opetusta. Kurssille voi osallistua henkilöt joilla järjestyksenvalvojakortti on voimassa tai sen voimassaoloaika on umpeutunut korkeintaan 6 kuukautta aiemmin.
Kesto 8 tuntia / Hinta 80 € / hlö (sis. alv)

Ilmoittaudu nyt!